Zandkastelen bouwen

You are here

Beschrijving

Elk kind kan het en u heeft het waarschijnlijk al gedaan in de jonge jaren. Maar nu, met de kennis, ervaring en hopelijk heel veel creativiteit, kan u het zandkastelen bouwen op een heel ander niveau tillen.Ga de uitdaging nogmaals aan en overtref uzelf !Wij voorzien een glaasje cava of frisdrank, verse ongepelde garnaaltjes en een grote fruitmand tijdens de activiteit.

minimum aantal deelnemers: 
20personen
maximum aantal deelnemers: 
200personen
relaties: 

Alternatieven

We weten dat het weer aan de kust niet altijd te voorspellen valt. Bij elke teambuilding activiteit bieden wij een waardig alternatief om uw dag perfect te laten verlopen.

Regen

Bij regenweer voorzien wij steeds een indoor activiteit, maar sommige activiteiten waar we toch nat worden kunnen ook leuk zijn bij lichte regen, dan voorzien wij douches.

Geen wind

Het hoeft niet steeds regen te zijn, een pachtige zonnige dag maar dan zonder wind kan bv bij zeilwagenrijden niet gunstig uitpakken. Dan voorzien wij een andere buitenactiviteit.

Friend of Flanders Eventmaker

Je hebt geen groep, maar je wil toch eens proeven van onze activiteiten!
De vrienden van FE gaan regelmatig op stap om een activiteit uit te proberen. En het goede nieuws is: iedereen kan aansluiten.
Benieuwd naar wat op de agenda staat?

Bekijk hier de agenda.