TramQuest

You are here

Beschrijving

De kusttram is het ideale vervoermiddel aan de kust, daarom ontwierpen wij een splinternieuwe zoektocht, DE TRAMQUEST.Bij deze tramzoektocht krijgen jullie vragen en uitdagende opdrachten die jullie vanop de tram maar ook af de tram zullen moeten oplossen. Aan de hand van tips komen jullie te weten aan welke halte jullie het best afstappen en welke haltes jullie het best laten liggen.Deze tram-quest zit boordevol verrassingen en uitdagingen. Klaar om een concurrerende strijd aan te gaan met elkaar?Wacht dan niet, want de tram zal ook niet wachten!

minimum aantal deelnemers: 
10personen
maximum aantal deelnemers: 
100personen

Alternatieven

We weten dat het weer aan de kust niet altijd te voorspellen valt. Bij elke teambuilding activiteit bieden wij een waardig alternatief om uw dag perfect te laten verlopen.

Regen

Bij regenweer voorzien wij steeds een indoor activiteit, maar sommige activiteiten waar we toch nat worden kunnen ook leuk zijn bij lichte regen, dan voorzien wij douches.

Geen wind

Het hoeft niet steeds regen te zijn, een pachtige zonnige dag maar dan zonder wind kan bv bij zeilwagenrijden niet gunstig uitpakken. Dan voorzien wij een andere buitenactiviteit.

Friend of Flanders Eventmaker

Je hebt geen groep, maar je wil toch eens proeven van onze activiteiten!
De vrienden van FE gaan regelmatig op stap om een activiteit uit te proberen. En het goede nieuws is: iedereen kan aansluiten.
Benieuwd naar wat op de agenda staat?

Bekijk hier de agenda.