Teambuilding

U bent hier

Door het natte Belgische weer kon het originele programma jammergenoeg niet doorgaan, maar Flanders Eventmaker zorgt altijd voor een alternatief! Deze enthousiaste groep namen we mee naar het karting circuit in Poperinge.

Lees meer

Een frisse zoektocht met TRW

De winter heeft zijn intrede gemaakt, maar dit hield de enthousiaste groep van TRW niet tegen om de zoektocht met succes te volbrengen. 

Lees meer

Onder leiding van een professionele instructeur werd op zaterdagvoormiddag kennisgemaakt met een spectaculaire sport. Tijdens het kiten konden we de kracht van de wind ervaren.

Lees meer

Wedstrijd zandkastelen bouwen

Op zondag keerden we even terug naar de kindertijd. Er werd een grote zandkastelenwedstijd georganiseerd. Met de kennis, ervaring en de vele creativiteit die we nu in ons bezit hebben konden we het bouwen tot een hoog niveau tillen.

Lees meer

Golfkar rally langs de kust

Vorig weekend organiseerden we voor de mensen van een Brussels hospitaal een unieke golfkar rally. De groep werd verdeeld in teams. Ze gingen van start in De Panne en eindigden in Oostduinkerke.

Lees meer

Quize-taxe rally in Knokke

Zaterdag nam een enthousiaste familie deel aan onze leudieke quiz-taxe rally in Knokke. Ze konden zich opdelen in twee teams van zes. Tijdens de race op onze typische kust go-karts zochten beide teams hun weg aan de hand van de quiz-vragen.

Lees meer

Na een hele week slechte weersvoorspellingen hebben we toch geluk gehad op vrijdagvoormiddag. Met de wind uit zee en af en toe wat zon was de meteo perfect om enkele uurtjes te zeilwagenrijden!

Lees meer

Quiz-taxe met wind in de rug

Op een winderige namiddag begonnen drie teams van Comap aan de quiz-taxe rally doorheen De Panne. Ze vertrokken langs de dijk met de wind in de rug. De drie teams waren erg gemotiveerd en trapten steeds dapper verder.

Lees meer

Woonmaatschappij in actie

Afgelopen week gingen we op stap met de mensen van de Woonmaatschappij.  We hadden afgesproken in De Panne. Daar gingen ze van ze start met een tramquest tussen De Panne en Oostende.

Lees meer

PSA in de keuken

Na een lange dag vergaderen was het tijd voor wat ontspanning. Onder leiding van een een professionele chefkok stonden de mensen van PSA in voor de bereiding van een volledig menu. Iedereen werkte in groepjes aan de mise en place.

Lees meer

Pagina's